يکشنبه, 17 آذر 1398
 ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
منبع خبر : روابط عمومی موسسه تحقیقات آب

امکان بازدید از موسسه تحقیقات آب برای جامعه دانشگاهی کشور در هفته پژوهش

موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو به‌عنوان یکی از فعالان عرصه "تحقیق و پژوهش در صنعت آب و فاضلاب" در نظر دارد به مناسبت "هفته پژوهش" امکانات و ظرفیت‌های آزمایشگاهی و پژوهشی خود را به جامعه دانشگاهی ارائه نماید.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، در همین راستا امکان بازدید از "آزمایشگاه‌های هیدرولیک"، "شیمی" و "کالیبراسیون" موسسه و همچنین آشنایی با "پروژه‌های پژوهشی و مطالعاتی" آن برای اساتید و دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری عمران در روز سه‌شنبه 19 آذرماه 1398 از ساعت 9:00 الی 12:00 فراهم شده است.

گفتنی است با توجه به محدودیت پذیرش بازدیدکننده (حداکثر 100 نفر)، دانشجویان علاقمند می‌بایست نسبت به انجام ثبت‌نام در این رویداد از طریق آدرس اینترنتی https://evand.com/events/134240 اقدام نمایند.