دوشنبه, 7 فروردين 1396
عنوان : كارگاه آموزشی هیدرومورفولوژی و چالش‌های زیست‌محیطی دریای خزر
زير عنوان : کارگاه آموزشی هیدرومورفولوژی و چالش‌های زیست‌محیطی دریای خزر در دانشگاه مازندران برگزار گرديد.
 ۱۳۹۵/۱۰/۰۱
منبع خبر : روابط عمومي و امور بين‌الملل موسسه تحقيقات آب

کارگاه آموزشی هیدرومورفولوژی و چالش‌های زیست‌محیطی دریای خزر

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقيقات آب، این کارگاه آموزشی توسط دانشگاه مازندران و با همکاری مرکز ملي مطالعات و تحقیقات دریای خزر به منظور افزایش سطح آگاهی دانشجویان و اساتید علوم دریایی در مورد مسایل آب‌شناختی، شیمی، زمین‌شناسی و خواص فیزیکی و چالش‌های زیست‌محیطی دریای خزر در دانشگاه مازندران برگزار گردید.
در این نشست تخصصی ابتدا دکتر یوسفی‌کبریا مدیر مرکز درخصوص موضوع هیدرولوژی دریای خزر، شیمی و چالش‌های زیست‌محیطی دریا و در ادامه، دکتر همايون خوشروان کارشناس مرکز و عضو هیأت علمی موسسه تحقیقات آب پيرامون موضوع زمین‌شناسی دریایی و نوسانات سطح آب و تغییرات خطوط ساحلی و آسیب‌پذیری فرسایشی درياي خزر سخنراني نمودند.
آخرین سخنران اين نشست، دکتر شکراله‌زاده عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران بود که در خصوص پايش و شناسایی آلودگی‌های نفتی سواحل دریای خزر توضيحاتي را ارائه نمود.
در پايان این جلسه، سئوالات کارشناسي پيرامون مسائل مهم و جاري درياي خزر توسط دانشجويان رشته‌هاي علوم دريايي مطرح و توسط مدير مرکز و کارشناسان مربوطه پاسخ داده شد.

تمام حقوق براي موسسه تحقيقات آب محفوظ است.