چهارشنبه, 2 اسفند 1396
 ۷۷۵/۰۷/۱۰
منبع خبر : روابط عمومي و امور بين‌الملل موسسه تحقيقات آب

کارگاه آموزشي «طيف‌سنجي مرئي فرابنفش UV-VIS»  برگزار شد

کارگاه آموزشي «طيف‌سنجي مرئي فرابنفش UV-VIS» با همکاري امور آزمايشگاه‌هاي موسسه تحقيقات آب و در محل اين موسسه شد.
به گزارش روابط عمومي موسسه تحقيقات آب، کارگاه آموزشي «طيف‌سنجي مرئي فرابنفش UV-VIS» به منظور افزايش توان و ظرفيت علمي و همچنين ارتقای سطح مهارت فنی آزمايشگاه‌هاي عضو شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي رياست جمهوري، توسط شرکت وندازما در محل موسسه تحقيقات آب در تاريخ 29 آذر ماه سال جاري به مدت 8 ساعت، در دو قسمت تئوری و عملی برگزار گرديد.
گفتني است در کارگاه آموزشي مذکور که با حضور 30 نفر از کارشناسان و تعدادي از مديران آزمايشگاه‌ها و شرکت‌هاي دانش‌بنيان برگزار شد، دکتر فرقداني مدرس دوره و مسئول آزمايشگاه موسسه تحقيقاتي صنايع دفاع و رئيس هيات مديره شرکت حسگر مواد صبا، به بيان اصول و روش‌های مختلف قابلیت و کاربرد طیف‌‌سنجی مرئی فرابنفش (UV-VIS) پرداخت.

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0