عملکرد تولید علم مناسب موسسه تحقیقات آب برحسب نمایه پایگاه WOS

موسسه تحقیقات آب عملکرد تولید علم مناسبی برحسب نمایه پایگاه WOS از خود نشان داده است.

WRI

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، بر اساس گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در زمینه بهره‌وری پژوهشگاه‌های کشور در تولید مقالات علمی نمایه‌شده در پایگاه‌های معتبر جهانی، پژوهشگاه‌های ایران بر اساس انتشار مقالات دارای ضریب تاثیر در پایگاه‌های WOS (بزرگترین و معتبرترین پایگاه داده استنادی علمی جامع و مهم‌ترین پایگاه مقالات برای دانشجویان و محققان در کل دنیا) و ISC در سال ۲۰۲۰ ارزیابی شده‌اند.

گفتنی است، موسسه تحقیقات آب به نسبت تعداد اعضای هیات علمی (۱۲ نفر)، عملکرد تولید علم مناسبی برحسب نمایه پایگاه WOS از خود نشان داده و متوسط ضریب تاثیر ۳.۳ و تولید ۳ مقاله با مشارکت محققان بین‌المللی، از نکات برجسته موسسه است.

البته عملکرد علمی موسسه در پایگاه استنادی ISC درخشان‌تر است به‌طوری ‌که ۴۳ مقاله از موسسه تحقیقات آب در این پایگاه استنادی نمایه شده و سرانه مقالات اعضای هیات علمی عدد ۳.۵۸ را نشان می‌دهد که عدد کاملا بالایی در میان پژوهشگاه‌های نمایه‌شده در ISC است.